Sistemele de nivelare “CERATECH LEVELING SYSTEM“ (CLS) compuse din clips si pene inlocuiesc cu succes clasicele cruciulite sau distantiere si ajuta la obtinerea unui montaj perfect pentru gresie, faianta, piatra, marmura, travertin, granit etc. Clestele ajuta la fixarea egala a penelor in clipsuri, astfel incat prin reglajul in functie de grosimea placii se asigura planeitatea perfecta intre placi.

De cele mai multe ori este dificil sa obtinem o planeitate perfecta in cadrul placarilor ceramice, fie ca este vorba de placi de dimensiuni si grosimi mai mici sau mai mari. Acest lucru poate fi evitat cu ajutorul sitemului care pastreaza nivelarea perfecta a placilor si de asemenea, accelereaza mult viteza de lucru, scurtand totodata si timpul de finalizare a lucrarii.

Sistemul CLS este format din Clipsuri CLS, Pene CLS si Cleste, este cel mai uzual deoarece poate fi folosit pentru montajul de placi de toate dimensiunile cu o grosime de 3-12 mm.

Sistemul Mini CLS este format din Clipsuri Mini CLS, Pene Mini CLS si Cleste, este recomandat pentru placi de dimensiuni mai mici cu grosime de 3-12 mm.

Sistemul Maxi CLS este format din Clipsuri Maxi CLS, Pene CLS si Cleste, se utilizeaza pentru montarea de placi cu grosime intre 12-20 mm, ex: marmura, granit, piatra, gresie.